Uncategorized

En bObles fisk kan bruges til rigtig mange ting

Tumlemøbler er kendte produkter fra bObles. De mange forskellige møbler er med til at hjælpe til gennem barnets udvikling. De mange produkter vil hjælpe med at udvikle og træne barnets motoriske evner, og dermed hjælpe barnet i fremtiden.

bObles er et kendt brand, som Little Happy er glade for, at have som del af deres sortiment. Her kan du finde et bredt udvalg af deres mange produkter. Blandt andet kan du finde den kendte bObles Fisk i forskellige farver og størrelser.

Fordele ved bObles Fisk

bObles fisk giver muligheder for en masse forskellige lege og aktiviteter, som dit barn helt sikkert vil få en masse glæde af. Fisken kan bruges både indendørs og udendørs. Indendørs kan den eksempelvis bruges som en ekstra skammel i stuen, eller som et natbord ved siden af sengen.

Fisken er produceret i et materiale, der gør, at den er vandafvisende. Derfor kan den altså også tages med i badet, og være barnets nye bademakker. Den kan også sagtens tages med i badebassinet i haven, eller med ud på trampolinen og hoppes med.

  • Lille fisk

Den lille fisk kan være barnets første stol. Her kan barnet sidde og observere helt roligt. Den er også fantastisk størrelse at trille med, så barnet kan øve sig i det. Barnet vil helt sikkert også være vild med den frihed, der følger med lille fisk. Det lette EVA-skum gør, at barnet selv kan transportere den rundt i hjemmet.

  • Fisk

Når barnet har fået hovedkontrol, vil denne fisk helt sikkert blive et hit. Barnet vil nyde at rulle og trille med fisken, hvilket vil styrke og træne både arme og ryg. Når barnet sætter sig på fisken der ligger ned, vil det være balancen og evnen til at sidde stille der vil blive trænet.

  • Hvordan kan de bruges sammen?

Dit barn kan lave en masse aktiviteter med fiskene sammen. Ved at sætte dem tæt ved hinanden, kan dit barn gå fra den lille til den almindelige og omvendt. På den måde bliver barnet også trænet i at gå på trapper, og vil have lettere ved det i fremtiden.

Sådan kan du indrette med bObles Fisk 

bObles fisk kan være et perfekt element når det gælder indretningen. Fisken vil være en børnevenligt element, der vil være med til at skabe en mere børnevenlig atmosfære i rummet.

På badeværelset kan fiske være et fint element. Her går man i bad, hvilket minder om fisk, da de jo kommer fra havet. Her kan den bruges til at barnet kan komme op til vasken, uden hjælp fra en voksen. Dette vil styrke barnets selvsikkerhed og selvtillid.

I stuen kan fisken være med til at skabe et hyggeligt legehjørne til barnet. Ved hjælp af et par tæpper og puder har barnet et hyggeligt hjørne, og ved at tilføje forskellige bamser og legetøj bliver det det ultimative legehjørne.

Børneværelset vil helt sikkert blive glad for at få en fisk som ekstra tilføjelse. Her kan den som sagt bruges som et natbord. Den kan også bruges som en skammel så barnet kan nå forskellige ting, og selv kan komme op i sengen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *