Blog

3 populære træningsformer til at få styr kondien

Trapperne i opgangen gør dig forpustet, og du kan knap nok holde til at cykle denne lille tur på vej til arbejde. Selvom du går i fitness og løfter tunge vægte, er det ikke ens betydende med, at du er i topform, når det gælder konditionen. Frygt dog ej, for med 3 sjove og populære træningsformer, kan du forbedre din kondition, og opleve et stort overskud i hverdagen. 

Hop op på cyklen og opnå vindende resultater

Du har måske hørt fra kollegaerne, hvordan cykling har givet dem en fantastisk kondi, gode naturoplevelser og overskud i hverdagen. Flere og flere er begyndt på cykling, og dette er ikke helt uden grund. Cykling er nemlig en god form for konditionstræning, og du vil opleve en stor udholdenhed når du tilbringer et par timer om ugen på cyklen. 

Mange synes, at en ulempe ved cykling er prisen på udstyret. Når du skal i gang med at cykle, kræver det nemlig både en racercykel samt udstyr hertil. Dog behøver cykling ikke at koste en formue, og du kan sagtens erhverve dig en billig og god begyndercykel. På denne måde, har du ligeledes muligheden for at prøve sporten af, inden du kaster en formue efter en ny carbon-cykel. 

Løb dig glad og sund

Løb – en både nem og billig træningsform, som er aldeles populær blandt den danske befolkning, og som tilmed kan dyrkes hvor som helst og når som helst. Det er ikke uden grund, at vi danskere flittigt snører løbeskoene, for løb er nemlig sundt for vores kroppe. For det første bliver musklerne betydeligt stærkere når vi løber, og vi vil hurtigt opleve, hvordan små hverdagsting, som at åbne et syltetøjsglas vil blive nemmere. Derudover er det videnskabeligt bevist at løb har en positiv effekt på humøret, så du vil opleve, at du er gladere efter en løbetur, da kroppen udsender endorfiner, som er kroppens eget lykkehormon. 

Hvis du er nybegynder, og ønsker at starte på løb, skal du blot erhverve dig et par løbesko og noget løbetøj. Et godt mærke for begyndere er Adidas, som laver et stort udvalg af løbekollektioner til overkommelige priser. 

Alternativ træning med fitnesshold

Du tror måske, at fitnesshold som TRX, cirkeltræning, bodypump er for tøser? Dette er dog bestemt ikke tilfældet. Med fitnesshold vil du nemlig opleve, hvordan du kan træne pulstræning og kondition, samtidig med, at du styrker dine muskler. Dette er en super smart måde, hvorpå du kan bruge hele kroppen, og samtidig have mulighed for at se, hvordan din krop udvikler sig til en mere markeret version, hvor musklerne er synlige. 

Du kan komme på fitnesshold i de fleste fitnesscentre, og det er bare med at prøve sig frem. Der findes nemlig et utal af forskellige hold, og du ved jo ikke, hvad du bedst kan lide, før du har prøvet det af. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *