Blog

Lav en blog i 2022 – 3 ideer til din blog

I 10’erne var blogging det helt store og man kunne snildt regne med, at hvis nogen blev kendt i reality-verdenen, så skulle de nok starte en blog, når de kom hjem.

Det er ikke længere sådan: de sociale medier og især Instagram har i den grad overtaget. Det er ikke længere nødvendigt at skrive tekster for at komme ud til sit publikum, så hvor efterlader det blogging i 2022?

Et rigtig godt sted, hvis du spørger mig. Der er nemlig stadig masser af publikum til blogs og hvis du gør det rigtig kan du tjene mange penge på at blogge i 2022.

Her er tre ideer til, hvad din blog kan handle om.

1. B2B 

Denne er naturligvis kun til dig, der har styr på tingene. Men hvis du vil tjene rigtig gode penge på at blogge, så kan du med fordel overveje at bruge din viden fra dit arbejdsliv og blogge high end til virksomheder eller konsulenter.

Hvis du finder et affiliate program, der matcher din viden, skriver gode blogindlæg og har styr på din SEO, så kommer du langt.

SEO er søgemaskineoptimering og i Danmark er det ret beset Google optimering. Det kan give god mening at tage et online SEO kursus – SEOkris skulle have et lige på trapperne – hvis du starter en blog i 2022. 

Så lærer du at få organisk trafik fra Google.

2. Rejse

Rejser har i mange år været en foretrukken blogging-niche. Corona har gjort, at du sagtens kan starte en rejseblog og udelukkende fokusere på dit nærområde. 

Hvis du f.eks. bor på Sydfyn er der masser af indlæg, der bare venter på at blive skrevet om både de større byer og så sandelig også øerne.

Kun fantastien sætter grænser for en rejseblog.

3. Opskrifter

Hvad har alle brug for? Opskrifter. Derfor er opskrifter også noget af det, der er flest der søger efter på Google og dermed er der helt ekstremt mange mennesker, der potentielt kan komme ind på din blog. 

Du skal naturligvis have en basal viden om madlavning, men hvem siger at man ikke må lade sig inspirere af Youtube, hvor der er masser af gode videoer med opskrifter.

God fornøjelse med blogging i 2022.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *