Blog

Derfor bør du være ekstra påpasselig i disse tilfælde

Internettet har haft en hastig vækst, og dette har betydet, at der er kommet mange nye muligheder. For hver ny mulighed er der nærmest altid en ekstra måde at blive snydt eller svindlet på. Dette er specielt udbredt, når der snakkes om kryptovalutaer. De er ikke så nemme at holde øje med, og mange folk ved ikke så meget om dem. Handler man derfor med krypto, så skal man holde ekstra godt øje med faresignaler.

Wallet: Sikkerhed er vigtigt

Dette har som sådan ikke så meget med kryptovalutaer at gøre som sådan, men opbevaringen af dem er et centralt punkt, som man ikke må glemme. Har man en app på sin telefon eller på sin pc, så er man ekstra meget udsat. Tager man et kig på de forskellige trusler, så kan man fjernstyre en computer. Gør man dette, så kan man stjæle en masse penge, hvis du har sådan noget installeret.

Mange køber, for at undgå det ovenstående, en hardware wallet. Der findes 2-3 gode producenter af dem, og du kan finde en meget god oversigt her: https://hw-wallet.com/da/

Exchange: Troværdighed er vigtigt

Køber man krypto, så skal det ske på en troværdig exchange. Vi bliver bombarderet af reklamer for alle mulige ukendte platforme, og mange ender med at miste en del penge på den måde. Dette skyldes, at det er meget lukrativt at få folk ind på disse platforme, og hvor der er penge, så er der også folk der er villige til at udnytte det.

Hjemmesider som denne her hjælper folk med at undgå at blive snydt, når de skal købe Ether eller bitcoin. De gennemgår de bedste platforme og børser for danskerne, og de har meget gode erfaringer med handel med disse ting. Du kan derfor spare dig selv for en masse potentiel hovedpine ved at læse mere på hjemmesiden. De mest populære platforme plejer også at være de bedste – men der kommer hele tiden nye spillere på banen.

2 thoughts on “Derfor bør du være ekstra påpasselig i disse tilfælde

  1. Разрешение на строительство — это официальный документ, выдаваемый авторизованными инстанциями государственной власти или субъектного руководства, который дает возможность начать возведение или выполнение строительных операций.
    Получение рнс в строительстве утверждает правовые положения и требования к строительным работам, включая разрешенные типы работ, разрешенные материалы и техники, а также включает строительные регламенты и пакеты безопасности. Получение разрешения на стройку является необходимым документов для строительной сферы.

  2. Быстровозводимые здания – это актуальные системы, которые отличаются большой скоростью строительства и мобильностью. Они представляют собой сооружения, заключающиеся из заранее изготовленных деталей или блоков, которые способны быть быстрыми темпами установлены на участке стройки.
    Быстровозводимые конструкции из сэндвич панелей отличаются податливостью и адаптируемостью, что разрешает легко менять а также адаптировать их в соответствии с пожеланиями клиента. Это экономически выгодное и экологически надежное решение, которое в последние годы приняло маштабное распространение.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *