Uncategorized

Guide: Få en høj rente på dine penge

Det er hårdt at tjene penge, men det er surt at miste dem på grund af negative renter, som vi jo har her i landet. Det er selvfølgelig ikke alle banker, der kræver negative renter fra første krone, du har stående. Danskerne har dog ikke været på ferie grundet den nuværende pandemi, og derfor har de relativt mange penge sparet op. Dette gør, at mange alligevel rammer grænserne for negative renter.

Hvis du ikke allerede vidste det, så koster det omkring seks hundrede kroner for hver hundrede tusind kroner, du har på en konto i en dansk bank. Det kan dog sagtens være, at det bliver dyrere snart. Der er ingen udsigter, så vidt vi ved, om at nedjustere den negative rente eller fjerne den helt.

Ovenstående har fået en del danskere til at investere i værdipapirer og krypto. Har man investeret i krypto og tror på det på lang sigt, så kan man faktisk få en meget høj rente. Der skal ikke meget mere til end at du registrerer dig på en platform, hvor man kan lave bitcoin lån eller andre former for krypto lån. Siden her beskriver hvordan det fungerer, og de refererer til en platform, hvor du kan få 20% på en bestemt kryptovaluta. Har du “kun” bitcoin, så er der også en forholdsvis god rente at hente, hvis du alligevel holder på det og forventer at holde på det.

Ulempen er så at du ikke lige kan sælge dine bitcoins, eller hvad du nu har stående derinde. Pengene er jo lånt ud, og så skal du vente. Til den tid kan kursen have faldet markant. Nogle platforme låner penge ud i kort tid, hvor du får en ugentlig rente, og regner man renters rente ud, så får du det tal, de reklamerer med på deres hjemmeside. Vær særlig opmærksom på disse ting, så du ikke føler dig snydt.

80 thoughts on “Guide: Få en høj rente på dine penge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *