Blog

Finde en au pair: Flere steder at tjekke

I dagens globaliserede verden kan det være en vanskelig opgave at finde en au pair til at tage sig af dine børn. Der findes så mange forskellige hjemmesider og internationale sider, at det er svært at vide, hvor man skal begynde at lede. Vi har samlet en liste over flere steder, som du kan tjekke ud, når du er på jagt efter en au pair

-Aufini.com

-International Au Pair Association (IAPA)

-Council on International Educational Exchange (CIEE)

Om Aufini.com

Aufini.com er et internationalt websted, der henvender sig til personer fra hele verden, der søger au pair-jobs, samt til familier, der søger en au pair. Hjemmesiden har en database med mere end 15 000 au pairs og familier fra mere end 100 lande. Det er en fantastisk ressource, hvis du søger et au pair-job, eller som værtsfamilie søger en au pair. Den fås også som dansk hjemmeside, hvor du kan søge og lede på dansk.

International Au Pair Association (IAPA)

IAPA er en nonprofitorganisation, der arbejder for at beskytte internationale au pairer, som tager sig af andres børn, mens de besøger familie eller venner i udlandet. Den fremmer også tværgående -kulturel forståelse og venskab gennem udveksling af kulturer og sprog.

Rådet for International Uddannelsesudveksling (CIEE)

Dette er en førende nonprofitorganisation, der tilbyder programmer for studerende, lærere og fagfolk, der er interesseret i internationale uddannelsesmuligheder. Den har i dag kontorer i mere end 40 lande på seks kontinenter. CIEE tilbyder au pair-programmer i mere end 15 lande.

Hvis du er på udkig efter en au pair, er der flere gode steder at starte din søgning. Du bør også tænke over, hvad du gerne vil have din au pair skal klare for jer, kan han/hun bo hos jer, og hvad er i villige i at give i løn? Alle sammen ting, som i skal finde ud af på forhånd.

55 thoughts on “Finde en au pair: Flere steder at tjekke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *