Blog

EscapeRooms i Danmark – trends og tendenser

Escape Rooms bliver mere og mere populært rundt om i verden og også i Danmark. De er velegnede til folk i alle aldre og selvfølgelig alle køn. Hvert Escape Room derude giver folk en enestående mulighed. De får trænet teamwork, de får styrket deres evne til at løse problemer og skaber selvfølgelig en samarbejdsånd mellem teams.

Det er ikke tilfældigt, at Escape Rooms er blevet polulære. Selvom det i begyndelsen var svært for folk, at forstå konceptet, er der nu kommet mange udbydere til og nu vokser konkurrencen hurtigt. Flere og flere rum skabes med mange innovative ideer, gåder, designs og indretninger.

Escape rooms er startet omkring 2007, men markedet vokser stadig og markedet er fortsat meget ungt, da mange endnu kun har hørt om konceptet, men endnu ikke prøvet et Live Escape Room.

Ud over nytænkning indenfor opgaver i et escape room, som er gået fra mange hængelåse til flere og flere digitale og mekaniske opgaver, er den måske vigtigste trend sikkerheden, som vil fortsætte i årene fremover. 

Nu bliver sikkerheden vigtigere og vigtigere. Mange escape room-ejere derude foretager ændringer for at sikre deres besøgendes fuldstændige fysiske sikkerhed og derved sikre  den ultimative oplevelse.

Det er særligt virksomheder, som har fokus på sikkerheden, da de føler et særligt ansvar for medarbejdernes tirvsel og velvære.

Hvis du aldrig har besøgt et escape room, skal du gøre det. Som virksomhedsejer vil du måske overveje, at et escaperoom, kunne være den bedst mulige måde for dig at udvikle dine medarbejdere til at samararbejde bedre med hinanden, lære at acceptere hinandens særheder og personligheder og tage arbejdet til næste niveau.

Medarbejdernes forskelligheder kommer til syne og de vil opleve, at alle bidrager med hver deres styrker og kompetencer, for at nå et fælles mål – hvilket kan relateres til det daglige arbejde, når medarbejderne er tilbage på arbejdspladsen. Derfor er et Escape Room perfekt som Teambuilding.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *