Blog

Det skal I lave i vinterferien

Vinterferien nærmer sig med hastige skridt, og der er masser af ting, som du kan lave med de små, men i disse tider er det en god idé at planlægge frem, så du både har en plan A, B og C.

Der er nemlig utrolig hyggelige ting, du kan lave med dine små børn eller dine børnebørn, hvor det måske ikke lige er alting, du har tænkt på.

En aktiv dag med den lille

De små børn elsker at bevæge sig, og de har brug for at få brændt noget krudt af, hvor de også kan være sammen med andre børn. Det er en god måde både for dig og for barnet at komme ud af hjemmet og opleve noget nyt.

Derfor kan du tage dem med til gymnastik, hvor barnet kan møde andre børn, være sammen med dem, samtidig med at de kan få brændt noget krudt af, så de ikke hænger på væggene senere.

Det er dog essentielt, at dit barn eller dit barnebarn har skridsikre strømper til gymnastik, da det skaber stabilitet for barnet, uden at han eller hun risikerer at falde. Det er nemlig både en sikring, men så er det også dejlig varmt.

Den kulturelle vinterferie

En anden måde, hvor du også kan lave noget med dit barn eller dit barnebarn i vinterferien, er ved at gå den kulturelle vej og tage en tur i Det Ny Teater.

Og her tales der ikke om at tage til opera men at finde nogle forestillinger, som henvender sig direkte til børn. Der er mange forestillinger, som er interessante for børn, så de både får noget på opleveren og lærer noget.

Det er en rigtig god måde at være sammen med børnene på, fordi I derfor kan gøre en dag ud af det, hvor I har været i teatret, og derefter kan I tage noget at spise, drikke noget kakao eller gå lidt rundt i byen.

Vinterferien er fuld af muligheder, hvor I sagtens også bare kan gå en tur sammen, det vil børnene også elske, så de kan lege i skoven.

31 thoughts on “Det skal I lave i vinterferien

  1. Pingback: ether runtz
  2. Pingback: yehyeh
  3. Pingback: แทงหวย
  4. Pingback: chainsaw mill
  5. Pingback: Probiotic
  6. Pingback: naza24
  7. Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I’ve really enjoyed browsing your blog posts. After all I will be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

  8. Pingback: links

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *