Blog

Brug efteråret til at dekorere

Der er mange af os, som har brug for et nyt pust i vores hjem. Det kan kun gøre godt at få dekoreret nogle nye ting og give lidt liv til et ellers velkendt lokale. Ikke kun dig selv vil få glæde af at se på noget nyt, det vil dine sammenboer også, og det er en sød overraskelse at give. Du skal ikke gøre andet, end at finde ud af, hvad det er, du vil fokusere på og så gå i gang. Læs videre og find ud af hvordan.  

Hilma af Klint plakat? Nyt til væggen  

Væge, der er tomme, kan godt se lidt ensomme ud – specielt hvis de er omringet af møbler og pynteting. Ligeledes kan de også se tomme ud, hvis der er intet andet omkring dem. Generelt er det altid et godt look, hvis der hænger en sød plakat, et billede eller en lille hylde, som du kan fylde med ting, som har betydning. Det betyder selvfølgelig ikke, at du absolut skal putte ting op din væg, men det er stærkt anbefalet. For eksempel kan man aldrig gå helt galt med en Hilma Af Klint Plakat, som tilføjer både farve og optimisme til alle lokaler. Der er også mange at vælge i mellem, så du ikke behøver at gå på kompromis med din stil. Du kan tilføje andre billeder omkring den eller lade den stå alene. Begge vil give et godt resultat, men en Hilma Af Klint plakat er et rigtig fint bud. 

Pynteting 

Nej, man kan aldrig have for mange pynteting. Det er så hyggeligt at komme ind i en stue med pynteting over det hele, for det gør det nemlig personligt og man får et indtryk af lige hvem, der bor der. Tag en tur i din lokale møbelforretning og se lidt efter, hvad der kunne se godt ud i lige din stue eller på dit værelse. Der er adskillige ting at vælge imellem, så det er egentlig lidt ligegyldigt, om du er mere til et simpelt, traditionelt look eller om du vil have en mere feminin og farverig tilværelse. Det kan nærmest aldrig blive for meget og mange af os fanger også os selv i at være typerne, der ikke kan modstå fristelsen af at proppe en enkelt lille ting ind i stuen. Og det skal du da heller ikke være bange for at gøre!  

De store møbler  

Det er lidt af et projekt at finde et nyt møbel. Hvis det er en seng, en sofa eller et spisebord, skal der være tilpas research, som går ind i at finde dette nye møbel. Det er store møbler, som ikke regelmæssigt bliver udskiftet, men hvis du føler, at du har brug for en af disse, så har du nok også ret. Disse møbler har en lang levetid, og derfor skal du finde et, som vil stå skarpt i mange år endnu. Et godt tip er at vælge et i en neutral farve, så det passer med alt og stadig vil være nem at dekorere efter, hvis du har fået en ny stil om et par år.  

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *