Blog

Vores nye bil

Mig og min familie elskede at køre ture. Især lange ture. Jeg har en kone og tre børn. Hver gang vi skal et bestemt sted hen så kører vi altid derhen. Vi tog f.eks. til Tyskland, hvor vi kørte en lang tur derned. Børnene elskede det, og vi alle synes at det er hyggeligt. Vi kører nærmest hverdag en familietur et eller andet sted hen. Det blevet en rutine for os. Der er præcis fem pladser i bilen, så der er lige præcis plads til os alle.

 

Det nye barn:

 

Der går så noget tid og mig og min kone får et til barn. Det betyder at vi nu har fire børn. Hver gang vi skulle ud og køre måtte en af os blive hjemme, for der var ikke plads til os alle i bilen. Det påvirkede os ikke rigtig i starten, men så begyndte det at være noget der betød mere og mere for os. Vi ville selvfølgelig alle sammen gerne ud sammen og køre ture. Men det kunne vi bare ikke med denne bil. Der desværre ikke plads til os alle.

 

Lånet:

 

Vi havde i længere tid overvejet at få købt en ny bil, så der kunne være plads til os alle sammen. Så kunne vi endelig køre ture sammen igen. Problemet var bare at en større bil, som vi også var tilfredse med, koster en del. En del som vi ikke bare lige har råd til. Det ville tage os en tid at få sparet så mange penge op. Vi søgte på nettet efter muligheder, så vi kunne få råd til vores bil, og der kom Letfinans.dk så frem. Vi fik et godt lån derfra, og vi fik købt vores nye bil. Det endte med vil alle kunne komme med på vores lange køreture, og vores børn elskede det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *