Uncategorized

Vandballoner som da du var ung 

Vandballoner som da du var ung 

Som ung elskede jeg balloons, når vi skulle ud og spise på forskellige spisesteder. Det var specifikt, når vi skulle på Bones, hvor ballonen ikke blot var vandalegetøj, men de var faktisk var en del af oplevelsen hos Jensens Bøfhus. På Jensens Bøfhus kunne man få gode pomfritter, og som noget af det bedste kunne man få lov til at beholde ballonen, som man fik når vi ankom til restauranten. Hvis jeg sad i sin stol kunne man opservere loftet som var dækket af balloons over det meste, dette lavede selve oplevelsen så meget bedre. ballonen er noget af det sejeste fra vores ungdom, og balloons magic optræder hyppigt i løbet af vores liv, og balloons magic er ofte en del af flere af mine fejringer.  

Balloons kan for os være mange forskellige objekter. Der er eksempelvis ballonen som vandlegetøj næsten hver eneste sommer, hvor vandkampe med familien og andre bekendte var en fast ting. Her producerede jeg så mange vandballoner jeg overhovedet kunne, så vi med vores vandlegetøj kunne lave de mest optimale sommerøjeblikke med vores bekendte. Som et element af denne begivenhed, opdagede jeg ud af, at jeg kunne købe magic balloons so kan assistere en med hurtigt at producere mange balloons magic samtidligt, så du bare kan starte på den fede del af processen. balloons magic er stadig fede udendørs legetøj selv eftersom vi nu er blevet voksen. Faktisk er udendørs legetøj generelt stadig utrolig underholdende, især når der her i sommervarmen skal afholdes fester, hvor vi kan sammensætte det danske vejr, balloons magic og vin, og derved gør vores fester det yderligere underholdende.  

Magic Balloons til alle begivenheder 

Ballonen har ikke brug for nødvendigvis at være relateret til vandlegetøj. Balloons er gode til festlige perioder, såsom til fødselsdage. Jeg vil normalt at skaffe mig hyppigt masser af en flere forskellige balloons, hvis det er mig, som har ansvar som host for begivenhederne. Vores venner er normalt super glad med den stemning, som vi lykkes med at lave med magic ballons. Det kræver naturligvis meget arbejde, hvis jeg alane skal lave alle disse magic ballons uden hjælp. Men jeg har opserveret, at du uden problemer kan købe disse nice ballonen, hvor du faktisk kan producere en del på samme tid, så du sparer en del tid i processen!  

Jeg vil mene, at min dybe glæde for magic ballons oprinder fra vores yngre  dage, hvor mine forældre ofte gjorde meget brug af balloons, som en måde af fejre mig. Ballonen blev brugt til at gøre huset hyggeligt, så en del af bekendte seriøst fik lukket deres øjne op, når de kom ind ad døren til arrangementet. Heldigvis er jeg et sommerbarn, og vandballoner har også for det meste været en del af underholdningen til min begivenhed. Der blev derfor altid købt ballonen ind til den gigantiske fight, hvor mit udendørs legetøj blev en kæmpe succes blandt mine venner, som virkelig deltog i vandkampen om sommeren. Vi købte  ballonen gennem en side, hvor vi kunne bestille vildt mange vandballoner til arrangementet. Så utrolig mange vandballoner at de endda havde til flere uger, hvor børn fra hele byen kunne komme og deltage i en masiv udendørsleg.  

2 thoughts on “Vandballoner som da du var ung 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *