Blog

Sygeplejerske praktik i udlandet giver en masse erfaring

Sygeplejepraktikprogrammet på deres hospital er den perfekte måde at få førstehåndserfaring med det daglige arbejde som sygeplejerske på. Du vil følge en erfaren sygeplejerske, der vil fungere som din mentor, og sammen vil I behandle patienter, observere procedurer og opleve livet på hospitalet på daglig basis. Din mentor vil dele sin erfaring med dig, forklare dig detaljeret, hvad han/hun laver, og give dig overvågede opgaver, der vil variere afhængigt af dit uddannelsesniveau og mentorens vurdering. Dette er en fremragende mulighed for at lære om sygeplejepraksis på første hånd og få en forsmag på, hvordan det virkelig er at arbejde som sygeplejerske. Der er en række afdelinger, der tilbyder praktikophold for sygeplejersker på deres hospital. Det drejer sig bl.a. om medicinske, kirurgiske, pædiatriske, intensivafdelinger og skadestueafdelinger. Hvis du er interesseret i at gøre karriere som sygeplejerske, anbefaler vi, at du overvejer at tilbringe noget tid på hver af disse afdelinger for at få en bedre forståelse af sygeplejerskernes hverdag. Læser du til sygeplejerske og skal i praktik?

Kom på praktikophold som sygeplejerske

Under dit praktikophold som læge i udlandet vil du have masser af muligheder for at benytte dig af destinationens mange attraktioner. Mange fritidsaktiviteter vil være inkluderet i dit ophold, f.eks. svømning med vilde delfiner på Zanzibar eller en weekendsafari på savannen i Uganda. Du kan læse mere om de forskellige destinationer, og hvilke kulturelle oplevelser der er inkluderet i dit ophold rundt om i praktikantopholdet her. Ja, du kan kombinere opholdet med et studieforløb. De anbefaler, at du kontakter din studievejleder og sikrer dig, at du kan kombinere opholdet med det kursus, du har til hensigt at rejse til. De kan hjælpe dig med at sende dokumentation om opholdet og korrespondere med din studievejleder inden afrejse. De vil også imødekomme dine læringsmål for uddannelsen på den bedst mulige måde. Hvis deres faste startdatoer ikke falder sammen med den studieperiode, hvor du kan rejse, skal du blot give dem besked. De kan arrangere separate ophold.

Sygeplejerske praktik med forskellige destinationer

Hvem passer på dig under dit sygeplejepraktikophold i udlandet? De har en dedikeret programleder på destinationen, som vil sikre, at dit praktikophold forløber som planlagt, og at du bliver introduceret ordentligt til hospitalet og de involverede mentorer. Programmanageren vil overvåge dine fremskridt dagligt og være til rådighed for dig under hele dit ophold. Lederen kan også hjælpe med råd om sjove aktiviteter, som du og dine medrejsende kan lave. Du vil bo i Try Medics-huset sammen med resten af dit hold, så du vil altid have nogen at hænge ud med og udforske destinationen sammen med.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *