Blog

Sådan tilslutter du dine gamer høretelefoner

På trods af al deres enkelhed er det nogle gange underligt kompliceret at få de bedste gamer høretelefoner til at fungere på din valgte platform. Måske er der en mikrofon på din pc’s webcam, der kaprer din lydindgang, eller en rullemenu i din Playstation 5’s indstillingsmenu. Disse ting burde ikke være komplicerede, men nogle gange er det det.

Bare rolig, vi er her for at hjælpe. Sådan tilslutter du dit gaming-headset, uanset om du spiller på pc eller andre enheder.

Sådan tilsluttes et gaming headset til pc

Den her er super simpel. Det meste af tiden er alt, hvad du skal gøre, at tilslutte et headset, og det vil fungere. Afhængigt af hvor involveret headsettets funktioner er, skal din computer muligvis installere nogle drivere, men det burde være en automatisk proces.

Når alt er installeret, skal du bare sørge for, at din computer bruger dit gaming-headset til lydindgang og -output. Normalt sker dette automatisk, men nogle gange kan tingene blive rodet. Bare venstreklik på det lille højttalerikon til højre og sørg for, at den korrekte enhed er valgt. Det er nok også en god idé at sørge for, at apps som Discord også er indstillet korrekt, så tjek også lydindstillingsmenuen der.

Sådan tilsluttes et gaming-headset til PlayStation 5

Det er meget nemt at tilslutte et gaming-headset til din nye PlayStation 5. Den første ting at gøre er at tilslutte dit headset eller dets trådløse dongle til PlayStation 5 – enten gennem 3,5 mm-stikket i DualSense-controlleren eller via USB-A- eller USB-C-portene foran på konsollen. Så snart du tilslutter, vil konsollen genkende et headset, der tilslutter sig, og skifte lydudgang til det.

Som standard vil al lyd køre gennem de hovedtelefoner, du har tilsluttet, men du kan også indstille den, så kun chatlyd kommer igennem. Bare gå til lydindstillingerne gennem hovedindstillingsmenuen (gearikonet øverst til højre), og i hovedtelefonsektionen på lydoutputsiden kan du kun skifte til chatlyd.

Sådan tilslutter du et gaming-headset til Xbox One

At forbinde et gaming-headset til Xbox One er ikke mere kompliceret end andre konsoller, men der er et par unikke muligheder.

Som den ældre Playstation 4 kræver den at bruge et 3,5 mm gaming-headset bare at tilslutte det til hovedtelefonstikket på Xbox One-controlleren. Nogle ældre controllere har ikke et indbygget hovedtelefonstik, så du skal enten anskaffe dig en ny eller købe en af Microsofts adaptere.

Hvis du bruger et kablet USB-headset eller et trådløst headset med en USB-dongle eller basestation, skal det fungere, så længe det er kompatibelt, at tilslutte det til konsollen. Xbox One understøtter kun ikke-3,5 mm gaming headset, hvis de er lavet specifikt til konsollen, så hvis dit USB gaming headset fungerer på Playstation 5, vil det næsten helt sikkert ikke fungere her. Hvis dit trådløse headset bruger yderligere forbindelser, såsom et optisk kabel, skal du gå ind i indstillingerne og ændre lydudgangen, så HDMI-lyd er slukket, og optisk lyd er indstillet til bitstream ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *