Blog

Hold fest i et telt

Når du skal holde fest, er det vigtigt at finde den rette lokation. Hvis du vil undgå at skulle bruge en masse tid og energi på rengøring efterfølgende, så er et festtelt et godt valg. I denne artikel giver vi dig nogle gode råd til, hvordan du holder din næste fest i haven med et festtelt.

Festtelt i den rette størrelse

Det første, du skal overveje, når du vil holde fest i et telt, er størrelsen på selve teltet. Du skal huske at tage højde for, hvor mange gæster du forventer, og hvor meget plads de skal have. Derudover skal du også tage højde for, hvilken type fest det er. Er det en mindre intime sammenkomst eller en stor fest med dans og musik?

Når du har fundet ud af, hvor mange gæster du forventer, og hvilken type fest det er, kan du begynde at se på de forskellige størrelser af festtelte. Et almindelig festtelt har plads til ca. 20-40 personer, mens et stort partytelt kan have plads til op til 100 personer eller mere.

Stole og borde

Når du har fundet det rette festtelt, skal du sørge for at have nok stole og borde. Derudover skal du også overveje, om der er behov for ekstra bordplads til mad og drikkevarer. I de fleste tilfælde er det en god idé at leje stole og borde, da det ofte er nemmere end at have dem stående i haven. Det giver dig også mulighed for at vælge den type stole og borde, der passer bedst til din fest.

Bordpynt

Når du har fundet de rette møbler til din fest, skal du sørge for at pynte bordene. Det er en god idé at vælge en farve eller et tema, som går igen på alle bordene. På den måde får dine gæster en ensartet oplevelse, og det ser mere professionelt ud. Det er dog vigtigt at huske, at det ikke behøver at være for kompliceret.

Belysning

En anden vigtig ting, du skal overveje, når du holder fest i et telt, er belysningen. I de fleste tilfælde er det en god idé at leje professionel belysning, da det ofte er nemmere end at få det selv. Det giver dig også mulighed for at vælge den type belysning, der passer bedst til din fest. Belysning kan indebære en god og hyggelig beslyning i teltet, såsom LED pærer rundt i kanterne, stearinlys på bordene, diskolys på dansegulvet.

Musik

Musikken er med til at sætte stemningen for festen. Derfor skal du også overveje, hvilken type musik du vil have på din fest. Du kan sætte dit anlæg med de bedste trådløse højtaler til og sætte en playliste på, eller hyr et band, som kan optræde og synge de hotteste sange, som går gang i dansegulvet.

Service

Dine gæster skal have service at spise og drikke af. Derfor kan du også af mange teltudlejningsfirmaer leje tallerkner, kopper, glas og bestik, så din fest bliver så original som muligt.

Husk disse tips, når du skal holde din næste fest i haven med et festtelt, og du er sikker på at få en vellykket fest!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *