Blog

Find den billigste hundeforsikring

Det er meget vigtigt og lovpligtigt at forsikring din hund

Vidste du at en hundeforsikring er lovpligtig. Vidste du ligeledes at der findes flere forskellige hundeforsikringer som dækker din hund forskelligt. Det kommer tit og ofte an på hvilken hunderace du har og ikke mindst hvad de forskellige dækninger skal være.

At en hundeforsikring er lovpligtig betyder at det er en form for ansvarsforsikring. Det indebærer hvis din hund forvolder skat på andres ejendom eller hunde og mennesker, så er du forpligtiget til at erstatte det. 

Den billigste hundeforsikring kan sagtens være den bedste

Det er en fejl at antage at den dyreste forsikring er den bedste. Den billigste hundeforsikring kan sagtens dække dine behov og på den måde kan du spare penge. Forsikringselskaberne vil altid gerne tjene penge og måske sælge dig nogen dækninger du reelt ikke har behov for. Du skal derfor altid være opmærksom på din police og hvad du præcis betaler for.

Det er dog altid godt at tegne en udvidet hundeforsikring fordi bliver din hund syg så får du hjælp til din hund. Det kan være din hund bliver syg og skal scannes på hospitalet. Det koster rigtig mange penge hvis du ikke har en forsikring. Det kan hurtigt koste 20 – 30 eller 40.000 kroner. Det kan være din hund er faldet ned af en hundetrappe og måske brækker benet. 

Læs meget mere om den billigste hundeforsikring

Du finder en af de mest omfattende artikler om hundeforsikringen hos gladforhund.dk Dog skal du altid huske at ikke 2 hunde er ens og derfor skal du fokusere på dit eget behov. Hvilken hunderace har du, hvad er dit konkrete behov og hvad er bedst for din hund. 

Husk at den billigste hundeforsikring måske er god nok til dig, du skal bare have de vigtigt forsikringer med. Måske det kan betale sig med en høj selvrisiko mod du har alle de rigtige dækninger. 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *