Blog

DIN GUIDE TIL CHIC ANTIQUE INDRETNING

Hvis du elsker ideen om at tilbringe sommeren i et gammelt hus i det sydlige Frankrig, omgivet af lavendelmarker og ikke langt fra et antikvitetsmarked, så kan chic antique indretning være det rigtige valg til dit hjem! Chic antique indretning er kendetegnet ved sin underspillede elegance og brug af rustikke elementer med en gammeldags europæisk charme. Vi vil her give dig et hurtigt overblik over, hvordan du får chic antique ført ind i dit hjem.

Farve- og materialevalg

Farvepaletten i chic antique vil for det meste være neutral med et par accentfarver blandet i. Det er bedst at forblive i varme farver som beige og hvid. Derudover vil blød gul, babyblå og lyserød være gode valg som accentfarver. Moderne chic antique inkorporerer normalt også sorte toner, men hvis du går efter en mere klassisk chic antique indretning, så vælg mindre sorte toner. Hvis du ikke ønsker at inkorporere sort, men stadig ønsker nogle mørke toner der passer til chic antique, så kan du vælge nogle mørkegrå toner.

Når du skal indrette med chic antique så er traditionelle franske møbler fra tidligere århundrede et must. Franske møbler er ofte lavet af træ og nogle gange efterlades det i sin naturlige farve, og andre gange er det malet. Over tid vil malingen skalle af, hvilket giver møblerne et dejligt rustikt udseende. Du kan også finde smukke hvidkalkede træmøbler i fransk landstil og føre ind i din chic antique indretning.

Dekorationer

Der er mange forskellige dekorationer i chic antique at vælge imellem. At købe dekorative accenter er en enkel og overkommelig måde at introducere chic antique indretning til dit hjem. Tekstilstoffet toile er et populært dekorativt polstringsmateriale i chic antique, så du kan kigge efter gardiner, lagner og puder med dette stilstof. Bortset fra det, kan du kigge efter blå eller rødstribede puder, store vintage vægure, hvide bondekander, guldindrammede spejle, krystallysekroner, vintage guldbakker og vintage stearinlys.

Vægfarve

Når du skal overveje vægfarven, er det vigtigt at farverne forbliver neutrale. At vælge farver, der er i hvide nuancer, beige nuancer eller i bløde grå nuancer, hjælper dig med at opnå et look der passer til chic antique indretning. Skrigende farver og for mange farver vil kaste fornemmelsen af ​​det franske landlige look af sig, så vær selektiv, når du vælger farvepaletten i dit chic antique hjem. Når det så er sagt, så kan du stadig tilføje en brydende farve her og der og stadig have en chic antique stil i dit hjem. Den bedste måde at gøre dette på er gennem indretning, fordi du nemt kan skifte den ud. At holde din farvepalette og dine møbler neutrale gør det meget nemt at tilføje en brydende farve til dit hjem.

Møbelvalg

Nøglen til møbler i chic antique indretning er komfort og stil. Polstrede sæder og stole har altid bløde og hyggelige hynder. Andre møbler, såsom borde og kister, er typisk yndefulde, enkle træstykker, der ofte inkorporerer en eller anden form for udskæringer, der understreger møblernes kurver. Møblerne er også kendetegnet ved at være rustikke og ofte malet i et hvidkalket finish. Du kan eventuelt bruge kalkmaling til at forkæle møbler for at få denne stil.

Dette var en guide til chic antique indretning, og heldigvis behøver du ikke bestille en billet til Paris for at få chic antique ind i dit hjem. Se chic antique møbler lige her. God fornøjelse!

One thought on “DIN GUIDE TIL CHIC ANTIQUE INDRETNING

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *