Blog

Den hårdeste uge nogensinde

Det var lørdag, og endelig weekend. Jeg havde virkelig set frem til denne weekend. Det har virkelig været en hård uge. Jeg har haft sent fri fra skole alle dage, og jeg har arbejdet de fleste dage efter skole. Jeg havde virkelig bare brug for en weekend hvor jeg havde pause for det hele. Jeg skulle slet ikke noget i dag. Jeg havde ingen planer. Jeg skulle bare ligge i min seng og slappe af. Jeg satte noget Netflix på, og sad bare og slappede af. Så ringer min telefon ligepludslig. Det var min chef. Jeg var ikke sikker på om jeg skulle tage den, men det gjorde jeg så. Han spurgte om jeg ville tage en vagt på arbejdet, fordi en var blevet syg og ikke kunne komme. Jeg fortalte min chef at jeg havde brug for en pause, og bare skulle slappe af i denne weekend. Men der sagde han at de virkelig havde brug for en. Jeg valgte så at gøre det. Jeg tog hen på arbejdet. Jeg arbejder lige nu i burger king. Jeg havde en 4 timer lang vagt. Jeg tænkte det skulle bare overstås. Jeg kom derhen og startede hurtigt. Jeg brugte min telefon meget af tiden, så tiden ligesom kunne gå hurtigere. Det var virkelig kedeligt og jeg var virkelig træt. Men da jeg tjekker min telefon, kan jeg se den er løbet tør for strøm. Det gav ikke mening, for jeg havde opladt den helt op, og den har gjort det i nogle dage nu. Jeg tog hen til fixphone.dk mandag efter skole, for at få tjekket batteriet. De sagde at det skulle skiftes. Jeg fik det så skiftet, og det hjalp virkelig. Min telefon kunne nu holde en hel dag uden problemer. Nu var det ikke lige så slemt at tage på arbejde.

139 thoughts on “Den hårdeste uge nogensinde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *