Uncategorized

De bedste Yeezy Slides derude!

Yeezy Slides – de er de mest komfortable sko, som Kanye West nogensinde har designet. Som med alle hans kollektioner var udgivelsen ekstremt begrænset, og lagrene blev udsolgt på få minutter. Parrene, som du ser ovenfor, er nogle af de bedste Yeezy Slides, som vi kunne finde online (og tro os, der er mange derude). Vi vil holde denne liste opdateret, efterhånden som der kommer nye lagre ind eller andre sælgere kommer med mere eksklusive versioner. Hvis du har nogle tips til os, er du velkommen til at sende dem vores vej!

Hvad er en Yeezy Slide?

Yeezy Slide er en hjemmesko, som er designet af Kanye West og Adidas. Den blev først udgivet i februar 2018 og fås i to farver: grå og sort. Disse sko er nok det mest komfortable fodtøj, som Kanye nogensinde har designet. De er bløde og lette og har en enkelt rem foroven. Sålen er lavet af et gummiagtigt materiale, hvilket gør dem super nemme at gå i. Yeezy Slides er lavet af en kombination af syntetiske materialer og et meget blødt “mikro-uld”-stof. I modsætning til andet fodtøj fra Kanye Wests mærke er Yeezy Slides ikke lavet af førsteklasses materialer som læder og er designet til kun at blive båret indendørs.

Hvorfor er Yeezy Slides så dyre?

Da Yeezy Slides blev udgivet i februar 2018, faldt de tilfældigvis sammen med det kinesiske nytår. Det kinesiske nytår er verdens største gaveuddeling (underligt nok er det også den største salgsperiode for detailhandlere). Kombinationen af disse to begivenheder fik Yeezy Slides til at blive udsolgt næsten øjeblikkeligt. Siden da er der udgivet andre produkter med Yeezy-tema, men de har ikke kunnet leve op til efterspørgslen efter Slides. Faktisk er videresalgspriserne steget med over 400 % siden deres første udgivelse!

De bedste steder at købe Yeezy Slides

Som vi nævnte ovenfor, er Yeezy Slides ekstremt begrænsede sneakers. De mest populære farvevarianter bliver udsolgt på få sekunder og sælges for tusindvis af dollars. Her er de bedste steder at få fingrene i et par! Sneakerheads – De er en online sneakerbutik baseret i Storbritannien, der sælger et bredt udvalg af sneakers, herunder Yeezy Slides. De har også en ugentlig restocks, så hold øje med nye udgivelser! Grailed – Grailed er en online markedsplads for high-end mode og streetwear. De har et stort udvalg af Yeezy Slides og andre sneakers med begrænset antal tilgængelige sneakers. De 8 bedste Yeezy Slides derude – Yeezy Slides Grey – Dette er den originale Yeezy Slide, der først blev udgivet i februar 2018. Denne farve er den mest almindelige og den billigste af alle de andre. – Yeezy Slides Black – Yeezy Slides Black blev udgivet i august 2018 og blev udsolgt inden for få minutter. De er de dyreste af alle Yeezy Slides og videresælges for over 3.000 dollars. – Yeezy Slides Solar Red – Disse blev udgivet i februar 2019 og blev øjeblikkeligt udsolgt. De blev forventet at blive udgivet igen, men det er endnu ikke sket. Disse vil sandsynligvis være en af de mest eftertragtede Yeezy Slides. – Yeezy Slides Camo – Disse blev udgivet i februar 2019 og blev øjeblikkeligt udsolgt. De blev forventet at udkomme igen, men det er endnu ikke sket. Disse er sandsynligvis en af de mest eftertragtede Yeezy Slides. – Yeezy Slides Gold – Denne colorway udkom i februar 2019, men blev øjeblikkeligt udsolgt. De blev forventet at udkomme igen, men det er endnu ikke sket. Disse vil sandsynligvis være en af de mest eftertragtede Yeezy Slides. – Yeezy Slides Black and Gold – Denne colorway udkom i februar 2019 og blev øjeblikkeligt udsolgt. De blev forventet at udkomme igen, men det er endnu ikke sket. Disse vil sandsynligvis være en af de mest eftertragtede Yeezy Slides. – Yeezy Slides Black and Silver – Denne colorway udkom i februar 2019 og blev øjeblikkeligt udsolgt. De blev forventet at udkomme igen, men det er endnu ikke sket. Disse vil sandsynligvis være en af de mest eftertragtede Yeezy Slides.

Konklusion

Yeezy Slide kan være den mest komfortable sneaker du nogensinde har haft på, men kun hvis det lykkes dig at få fingrene i et par. Som med alle udgivelser i begrænset oplag bliver de udsolgt på få sekunder. Siden deres første udgivelse er prisen på Yeezy Slides steget voldsomt siden deres første udgivelse. Derfor er det muligt, at ovenstående liste ikke indeholder de par, du er på udkig efter. Hvis du er på udkig efter den perfekte gave til en sneakerhead, er Yeezy Slide den eneste vej at gå. De er komfortable, afslappede og nemme at bære til næsten ethvert outfit. Hvis du gerne vil have os til at gennemgå andre typer sneakers, så lad os vide det i kommentarerne nedenfor!

1.649 thoughts on “De bedste Yeezy Slides derude!

  1. Pharmacie en ligne France [url=http://levitrasansordonnance.pro/#]levitra generique prix en pharmacie[/url] Pharmacies en ligne certifiГ©es