Blog

3 smarte julegaver til kvinden der har alt

Julemånederne er over os og sikke en hastig trængsel og alarm.

Juletræerne er rykket ind i de danske hjem. Overalt i byerne blinker julelysene i de kølige mørke nætter, som var tusinde stjerne styrtet ned fra himlen, blot for at lyse vintermåneden op i alle regnbuernes farver. Julefreden har sænket sig.

Men alligevel er december i år ikke helt hvad den plejer at være og hele den samlede danske befolkning er nok enige i, at denne jul bliver anderledes end de forrige.

Dette afholder dog ingen fra at fejre hjerternes fest, og også i år købes der ind på livet løs, for julegaverne skal stadig købes, pakkes ind og sendes til vores nærmeste.

Hvilket betyder at du igen står med det traditionelle juleproblem: Hvad giver man kvinden der har alt?

Hvorfor ændre på en gammel kliché: Smykker er vejen frem

Smykker er så gammel en klassiker, at det nærmest er blevet en kliché. Så hvorfor ikke overgive sig til de gamle traditioner.

Har du ikke modtaget nogle hints omkring hvilke smykker din kæreste, kone, veninde, søster eller noget helt tredje kunne tænke sig, forsøg da at holde øje med hvilke smykker hun i forvejen bærer til dagligt og forsøg at matche denne stil. Kan du slippe afsted med det, så tegn nogle eksempler fra hendes eksisterende smykkesamling og vis disse eksempler til en guldsmed eller smykkesælger – de vil kunne hjælpe med at finde noget, der matcher hendes eksisterende stil perfekt.

Husk dog at få en bon med, for selv med den bedste rådgivning er det let at finde et smykke der af den ene eller anden grund ikke falder i hendes smag.

Praktisk gave med lækker twist: Køkkenredskaber fra Blomsterberg

Er kvinden du ønsker at be-gave en ferm kriger i køkkenet, så er køkkenredskaber en fantastisk betænksom gave. Udstyr til køkkenet behøver jo ikke udelukkende at være praktisk, de kan også være brugskunst eller et statement i sig selv.

Et eksempel ville her være køkkenredskaber fra Mette Blomsterberg: En af Danmarks mest kendte konditorer. Blomsterberg har blandt andet medvirket som dommer i TV-programmet ”Den store bagedyst” og er et idol for mange hjemmebagere.  Læs mere om Mette Blomsterberg her og se et udvalgt af hendes praktiske (men flotte) produkter.

Den ”moderne” klassiker: En ny mobil

Er kvinden du skal skænke en gave lidt mere moderne, er en ny gave-klassiker, som er ved at blive meget populær, en ny mobil.

Mobiler er efterhånden lige så sæsonbetingede som modetøj – hvert år udkommer der nye modeller med spændende gadgets og funktioner, som man jo nærmest ikke kan leve uden.

En god gaveidé er derfor en mobil der kan lidt mere, og som ser lidt mere lækker ud, end den som kvinden i dit liv allerede ejer.

Et godt tip! Køber du en mobil med tilhørende aftale fra et bestemt mobilselskab, konsulter da et dækningskort for danske teleselskaber for at sikre dig at der er god dækning i det område hvor hun bor. Det ville være pinligt at forære en gave væk, der kun virker hvis hun læner sig ud af stuevinduet med mobilen holdt højt over hovedet.

Held og lykke med gavejagten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *