Blog

Værd at vide når du investerer i ure

Går du med overvejelser om at tilføje luksusure til din investeringsportefølje? Investering i ure er steget i popularitet de seneste år, og mange vælger at lægge deres opsparing i et luksusur eller to. Markedet for luksusure står stærkt, og derfor er det et godt sted at starte en passiv investering. 

Dog er der et par vigtige ting, som du skal vide, før du begynder at investere. Vi har svarene til dig i denne artikel?

Hvilke ure kan man investere i?

Du kan sådan set investere i alting, også dit fuldkommen normale armbåndsur. Det er bare ikke den smarteste, hvis du gerne vil have et stort afkast på din investering, når du sælger uret igen. For at din investering i ure skal give mening, så skal du have fat i anerkendte kvalitetsmærker som for eksempel Rolex eller Parter Philippe. Disse mærker vokser i værdi over tid, og fungerer derfor storartet som en passiv investering.

På Urhandleren.dk kan du købe nogle af de mest eftertragtede luksusmodeller, og bestille dem direkte hjem til døren.

Hvor mange penge skal jeg investere?

Sandheden er at investering i ure ikke er for alle. Som seriøs investor, så skal du ihvertfald lægge omkring 200.000 danske kroner, og gerne mere, hvis du gerne vil se din formue vokse gennem årene.

Det kræver altså at du har en god sum penge, som du kan undvære til din investering. Luksusure koster dig dyrt, men det er også de dyre luksusmodeller, som i sidste ende giver et godt afkast. 

Hvad gør man, når man står med uret i hånden?

Når du endelig har gjort dit køb og står med dit flotte luksusur i hånden, hvad er så næste skridt? Det er selvfølgelig fristende at gå med uret omkring håndledet – du har trods alt betalt gode penge for det!

Selvfølgelig må du godt bruge dit nye ur som accessory, selvom det er dit investeringsobjekt. Dog skal du være utrolig forsigtig, når du går med dit nye ur, da små skader og skrammer kan få uret til at miste sin værdi. 

Hvornår skal jeg sælge uret igen?

Det anbefales at din investering i ure foregår over mindst 3-5 år. For at din passive investering skal vokse sig til en betragtelig sum, så skal du være tålmodig. Det nytter altså ikke noget at sælge dit dyre luksusure igen efter få måneder, hvis du gerne vil tjene gode penge på det.

 

37 thoughts on “Værd at vide når du investerer i ure

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *