Blog

Uber vil acceptere endnu et betalingsmiddel “på et tidspunkt”

Tingene ændrer sig hele tiden, og det gør det også for virksomheder der er langt foran deres konkurrenter. Virksomheden Uber har sagt, at de vil tage imod kryptovalutaer (særligt Bitcoin), når man skal betale i deres app. Dette er meget spændende, og hvis Uber vælger at implementere dette snart, så kommer de til at være en del af mange store amerikanske virksomhedere der på nuværende tidspunkt tager imod kryptovalutaer eller overvejer at gøre det. Dette skriver Bloomberg i en artikel.

Hvad med i Danmark?

Nu er Uber ikke i Danmark lige nu, så det er ikke så relevant at kigge på, om denne ændring kommer til at gøre sig gældende her i landet. Det er dog mere interessant at kigge på, hvilke virksomheder der har samme strategi her i Danmark. Der er nogle, men der er bestemt ikke nok til at man vil anvende Bitcoin til at betale for alting. Udfordringen her i landet er, at det primært er små virksomheder drevet af passionerede “cryptoheads”, der tager imod disse nye innovative betalingsmidler. Måske er det også fordi det er alt for kompliceret at sætte op, og så er det bare ikke besværet værd, fordi det er de færreste der kommer til at anvende det i sidste ende.

Er man som dansk virksomhed interesseret i at tage imod Bitcoin som betalingsmiddel, så er der faktisk nogle gode muligheder på markedet. Disse kunne være tjenester som Bitpay, som er gratis at anvende. Man betaler blot et gebyr, når man anvender deres service. Dette gebyr er på et par procent af beløbet, som bliver udbetalt i danske kroner eller Euro. Synes man at disse ting er meget spændende, så kan man følge med på en dansk blog om teknologi, blockchain og ved navn https://neap.dk. Denne artikel ligner meget indholdet på den hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *