Blog

Nyt gastronomisk køkken revolutionerer frokostordning i København

Med den nye frokostordning i København, som Ryde Gastronomi tilbyder, vil firmafrokosten aldrig blive den samme igen. Her er der en verden til forskel for den ensformige kantinefrokost, man normalt oplever. Man bliver kastet ud i alverdens smage og sunde rette, man ikke vidste eksisterede.

Giv medarbejderne en ny madoplevelse

Ryde Gastronomis frokostordning i København giver medarbejderne muligheden for at vælge en sund og lækker frokost. Alle retter er lavet fra bunden af Ryde Gastronomis egne kokke. Udover dette så er retterne alle sammensat af en ernæringsterapeut, så man kan være helt sikker på at få alle de rigtige proteiner og fibre. Man kan læse mere sammensætningen af retter på deres hjemmeside ryde-gastronomi.dk.

På en arbejdsplads er der mange forskellige mennesker. Det kalder samtidig på forskellige madvaner, og her har Ryde Gastronomi endnu en gang svaret. Frokostordningen tilbyder, gebyrfrit, at man kan vælge om det skal være vegansk, vegetarisk eller tilpasset til allergier.

Med en lækker frokostordning i København sikrer man sig samtidig, at medarbejderne virker gladere og mere veloplagte. Dette skyldes det stabile blodsukker, som kommer af den sunde frokost. Den gode varierede kost er også med til at forebygge andre former for svingninger i humør til ondt i hovedet grundet dårlig kost.

Bæredygtighed og økologi

Ryde Gastronomi tilbyder, udover de lækre rette, en forpligtelse fra deres side til at passe på jorden, og de går dermed utrolig meget op i deres råvarer. Naturligvis er dette essentielt for enhver kok med respekt for sig selv, men her bliver der tænkt over hvor bæredygtig maden er og om den er økologisk.

Hvis det ikke skulle være nok, så prioriterer de også lokale råvarer før noget andet. De er endda gået så vidt, som at sætte solceller på deres tag.

Bæredygtighed og klima er altså noget, som står højt på deres dagsorden. Dette kommer til udtryk gennem maden og de valg, de tager angående virksomheden.

Hvis man gerne vil give sine medarbejdere en frokostordning i København med bæredygtighed på tegnebrættet, så ville Ryde Gastronomi nok være et godt forslag.

Talentfulde kokke

Virksomheden er bygget op af talentfulde kokke, som tilsyneladende har være på stort set alle de gastronomiske højsæder i København. Heriblandt kan Noma, Formel B. og Summerbird nævnes som en start.

Umiddelbart kan man godt forvente, at når kokkene har været disse steder, så vil kvaliteten være herefter.

Det er dog ikke kun frokostordninger, som de tilbyder. Er man ikke en virksomhed, som har brug for frokost, men blot en privatperson, som også vil smage retterne, så er der også mulighed for det. Man kan ovenikøbet få en gratis smagsprøve, for at se hvilke retter man bedst kan lide.

Udover det, så har de tilbud til den travle hverdag om færdigretter eller næsten-færdigretter, hvor de blot skal stå og simre i cirka 20 minutters tid under låg. Det er den perfekte mulighed for et lækkert og nærende måltid, selvom man ikke nødvendigvis har en masse tid i hverdagen til at lave netop dette.

Skriv et svar