Uncategorized

Konfirmation og blå mandag

Konfirmation

Årets konfirmationer nærmer sig og formegentlig er din planlægning allerede i god gang. Men måske mangler du lige det sidste til underholdningen. Noget hele familien kan bruge og som lige giver festen det ekstra strejf af “cool”

Hos superlej har vi udstyret.

Udstyr til de unge voksne

Hvorfor ikke booke et bordfodboldbord og et shuffleboard. Disse fylder ikke ret meget og de kan underholde alle. Har I mere plads og er mange kan vi komme med flere af hver. I samme kategori er Slå søm i træstub som heller ikke fylder meget men som alle kan få et godt grin af.

Har I lidt mere plads, hvorfor så ikke prøve med oppustelig øksekast og udfordre familien?

Fodboldtema?

Har festen et fodboldtema har vi MEGET udstyr I kan se nærmere på. Ud over bordfodbold i helt almindelig størrelse, har vi det også i menneskestørrelse. Det kræver dog at I har en stor græsplane, men her kan 10 personer dyste samtidig, spændt fast som spillerne på en bordfodboldbane. 
Eller hvad med at skyde til måls på vores fodbolddart? det kræver lige det rigtige vrid i ankelt at få bolden til at flyve op og ramme midten af målskiven og dermed score felst point.

Skal de unge mennesker øve sig i at have en lille promille på, så kan vi også tilbyde promillefodbold. Her får I promillebriller på det giver et synd er svarer til en ret høj promille, og så er det ellers bare at spille fodbold – hvis I vel at mærke kan se bolden.

Familiedyst mellem hovedret og dessert?

Skal middagen trækkes lidt ud og give bedre plads til desserten? hvorfor så ikke lade os komme forbi med vores escapespil. I deler jer i hold på 4-8 deltagere i hver gruppe og vores gamemaster udstyrer hvor gruppe med et af vores spil. I har nu 60 minutter til at løse spillets udfordringer og enten redde verden, blive optaget på troldsmandsskolen eller finde det forsvundende fly

Uanset hvad I vælger, så står vi klar til at hjælpe og vejlede jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *