Uncategorized

køb malmstolen hos Prostole

Prostole er en online webshop som forhandler et stort udvalg af kontorstole fra Malmstolen. Malmstolen er et svensk mærke med fokus på gode og ergonomiske kontorstole. De er kendt for et af markedets mest behagelige sæder, da de har udviklet et ergonomisk fjeder sæde som kaldes DUX. Stolene følgerne generelt med mange justeringsfunktioner. Således at du sidder ergonomisk og behageligt. Firmaet går op i miljøet og producere svanemærkede kontorstole. 

 

Køb Malmstolen 4000 

Malmstolen 4000 er den bedste model du kan få hos Malmstolen. Den har alle de justeringsfunktioner man kunne tænke sig ryghøjde justering, sædehøjdejustering, sædedybdejustering, vægtregulering samt lændestøttejustering. Som noget unkikt kan du justere langs hele ryggen for optimal og tilpasset støtte. Den følger med det behagelige Dux sæde. Sædevippet er stort fra 17 grader bagud og 4 grader foran. Stolen koster 11.750 kr hos Prostole inklusiv moms. 

 

Køb Malmstolen 7000

Malmstolen 7000 ligner meget 4000 modellen. Den har de samme justeringsfunktioner og et behageligt Dux sæde. Forskellen ligger i vippet som er mere begrænset i 7000 udgaven, hvor det går 15 grader bagud og 2 grader foran. Prisen er også lidt lavere, 11.000 kr inklusiv moms. 

 

Køb Malmstolen R4

R4 er en lidt anden type stol end 4000 og 7000. Hvor 4000 og 7000 er velegnede som individuelle stole er R4 mere en kontorstol til deling. I mange arbejdsplader er det nemlig ikke altid at medarbejderne har deres egen stol. Her dele man om stolene som betyder at der stilles andre krav til stolen. Ved kontorstole til deling skal man gå efter universelle egenskaber, da man ved at medarbejderne sjældent justere stolen. Det unikke med Malmstolen R4 er dens universelle selvformende lændestøtte. Som gør at den er velegnet til kontorer hvor man deles om stolen. Prisen for R4 er 11.750 kr inklusiv moms. Vippet er stort på stolen 17 grader bagud og 4 grader foran. Der følger også det behagelige Dux sæde. 

 

Køb Malmstolen R7

R7 ligner meget modellen R4. Begge disse modeller er velgnede til deling på arbejdspladser, da de har universelle rygge. Forskellen er at vippet er lidt mindre på R7 15 grader foran og 2 grader bagud. Den er også lidt billigere og ligger til 10.625 kr inklusiv moms. 

 

One thought on “køb malmstolen hos Prostole

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *