Blog

Gør det selv alarmsystem

Gør-det-selv-alarmsystemer bliver mere og mere populære i disse dage. Mange mennesker vælger at installere deres egne alarmsystemer i stedet for at hyre en professionel. Selv om dette kan være en omkostningseffektiv løsning, er der nogle ting, du skal huske på, før du beslutter dig for at gøre det selv. I dette blogindlæg vil vi også nævne fordelene ved at have et alarmsystem, og hvad du skal vide, før du installerer et selv!

Hvad er et “gør det selv alarm-system”?

Et Gør det selv alarmsystem er et alarmsystem, som du selv installerer i stedet for at hyre en professionel. Du får stadig den samme sikkerhed, og du bestemmer selv hvilke alarmer du vil have, hvor de skal sidde og hvilket ekstra udstyr du ønsker. På den måde kan du selv sammensætte dit alarmsystem, så du får dækket alle dine behov uden at gå på kompromis med noget. 

Hvilket udstyr er med i et alarmsystem? 

Hvilke udstyr der er med i dit alarmsystem, afhænger af hvilken pakke du har. 

Hos SD-Teknik kan du købe flere forskellige pakker, og du kan selv sammensætte din pakke, så du får det med i din pakke, som du har behov for. 

Hvis du ønsker at montere selv, så kan du vælge mellem 4 pakker: 

  • Basispakke smartbox
  • Basispakke pro3
  • Villapakke pro3
  • Villapluspakke pro 3

Basispakke smartbox

Denne pakke er den mest basale pakke du kan vælge til at montere selv. Den har en brugervenlig installation, så alle kan være med til at sætte det op. 

Basispakke pro3

Denne pakke indeholder også de mest basale dele som det kræves af et alarmsystem. Men denne pro3 pakke er dog lige større end den ovenstående. 

Villapakke pro3

Bor du i en villa, så er der også mange vinkler indbrudstyve kan komme ind af. her får du lift flere ting og flere af dem, for at ramme flere vinkler. 

Villapluspakke pro 3

Bor du i villa, som er større end standarden, så kræver det også at kunne fange tyven fra flere vinkler. 

6 thoughts on “Gør det selv alarmsystem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *