Blog

Gode råd til køb af ny babyalarm

Skal du ud og investere i en babyalarm, så er du kommet til det rette sted. Vi vil i denne artikel komme med en masse tips og tricks, så du får købt den helt rigtige babyalarm. At købe en babyalarm kan godt være lidt af en udfordring. Det er et kæmpe marked, med rigtig mange producenter og endnu flere modeller. Det kan derfor være svært for nybagte forældre være svært at finde ud af, hvilken babyalarm som man skal investere i. 

 

Vi håber denne guide kan gøre dig klogere på at finde frem til den babyalarm, som lever mest op til dine krav. Derfor anbefaler vi at du som noget af det først får lavet en liste med nogle krav, som du har til din kommende babyalarm.
Du skal så vidt muligt prøve at få opfyldt alle dine krav, men det er ikke altid det er en mulighed. Derfor anbefaler vi at du også rangere din liste med krav til babyalarmen, så du så vidt muligt får opfyldt alle de vigtigste krav først. 

 

Prisniveau 

Som det første anbefaler vi at du finder ud af, hvor mange penge du ønsker at bruge på babyalarmen. Priserne svinger på alt fra et par hundrede kroner til flere tusinde kroner – pris og kvalitet følger selvfølgelig lidt hinanden her. Men det er ikke ensbetydende med, at de billige babyalarmer er dårlige. 

 

Er det din første babyalarm du skal ud og investere i, så kan vi anbefale at du overveje at bruge lidt ekstra penge på den – i hvertfald, hvis du planlægger at få mere end et barn. Ved at bruge lidt ekstra penge på en babyalarm i første gang, så vil du få meget mere for dine penge end at købe en billig og smide væk for så at købe en ny billig babyalarm ved dit næste barn. 

 

Analog eller digital

I dag er det muligt både at finde en masse der både kører på analoge teknologier, men også mere moderne som kører på digital teknologier. Her har vi ikke det helt store at sige udover, at vi på det kraftigste anbefaler dig at gå efter en der er baseret på digitale teknologier. 

 

Hvis du har haft en ældre babyalarm i hænderne, så har du sikkert oplevet det skratten signal samt du muligvis har hørt folk fra enten andre babyalarmer eller walkie-talkier. 

 

Ved at vælge en babyalarm der kører via et digitalt signal kommer du uden om denne problemstilling, da alle babyalarmer kommer til at kører på deres egen krypteret frekvens. Det betyder også at folk ikke kan hacke sig ind på jeres babyalarm lige så let og aflytte jer. 

 

Design

Sidst, men ikke mindst skal du overveje om designet betyder noget for dig. For nogle mennesker er det utroligt vigtigt, hvor det for andre mennesker er fuldstændigt ligegyldigt. Det er ingen hemmelighed at de babyalarmer, hvor der er brugt flere ressourcer på designet typisk også er dem som koster lidt mere end dem, som bare har en basic design.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *