Blog

Du vader i kunst og kultur . . .

Uanset hvor du vender og drejer dig, så er du omgivet af kunst og kultur, kaffekoppen er designet af en arkitekt eller kunstner, det samme er din lampe, sofa, bordet i din stue. Hvor du bevæger dig, er du omgivet af kunst og kultur. Når du går til koncert, er du en del af et kulturfællesskab. Kultur er også den måde vi omgås hinanden og den måde vi forbruger på.  

Genbrug er tidens trend

Genbrugstrenden og den nye computerverden der bød sig til med internettet, opfattede Bogbasen straks og blev det første internetbaserede bog antikvariat i Danmark. Siden er mange kommet til.  

Nye tider – nye tiltag –

Derfor kan du nu også købe andet end antikvariske og brugte bøger på www.bogbasen.dk – du kan også købe nye bøger, idet vi har indgået en aftale der dækker 90 af alle ny udgivelser.

Men kik altid først og vi har bogen antikvarisk.

Men nu vi taler om nye tider og trend – så er den nye trend i USA hos unge familier at de har en kunstbog  eller en gammel kogebog liggende sådan tilfældig på et bord. Flere har endog anlagt deres helt private bibliotek. Trenden ses også herhjemme, hvor priserne på specielt designer reolsystemer sælges til stærkt stigende priser.  

I antikvariatet mærker vi en tilsvarende trend på især smukke første udgaver, af gode bogbindere. Medens andre går efter forfatterdedikationer eller ex-librix mærkede bøger. Mulighederne er mange, men samlertrenden er mærkbar, som i auktionshusene.

Nu er det ikke alle der er samlere, nogle vil bare have en god bog med spænding eller kriminalroman, andre fagbøger, men du vil ved at søge i vores rige udvalg sandsynligvis finde lige netop den bog, du eller ikke kan finde.

Hos Bogbasen er der ingen binding eller abonnement. Du står frit. Om du køber en bog i dag og så ført en om et år. Det er dit valg. Det eneste vi bruger din oplysninger til, er til forsendelse. Og så følger vi Forbrugerombudsmandens vejledning om god nethandel.

Bogbasen.dk glæder sig til at betjene dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 thoughts on “Du vader i kunst og kultur . . .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *