Blog

Alt inden for servietter til din fest

Hvis du leder efter en sjov og unik måde at pynte op til din næste fest på, kan du med fordel bruge servietter! De er både praktiske, når man spilder eller skal tørre sig om munden, men de er også en stor del af selve bordopdækningen. Men hvor meget opmærksom skal servietter egentlig have? Vi synes, at de er undervurderede og ofte overset, så i dag deler vi alt inden for servietter, så du enten kan vælge at give den opmærksomhed eller lad den træde i baggrunden.

Giv servietterne stor opmærksomhed

Hvis du gerne vil give servietterne en stor opmærksomhed på dit festbord, så er der primære to ting, du kan gøre.

Giv servietterne en farve: Du kan starte med at finde en farve, som skaber en dyb kontrast til det øvrige bord. Hvis du, dugen er hvid, så kam du vælge servietter i en helt anden farve, såsom rød, blå, guld, lilla eller hvad du nu gerne vil have temaet i.

Fold servietterne: En anden måde, du også nemt kan give servietterne den fulde opmærksom på, er ved at folde dem. Hvis de bare lægger fladt på tallerkenen kan de nemt blive overset (medmindre de har en anden farve). Der findes mange forskellige metoder til serviet-foldning. Du kan både lave en simpel trekant, der står op på tallerkenen, du folde dem til kaninører og stille i glassene, folde dem som en prydig å-kande eller måske en elegant svane? Uanset hvad vil servietterne få opmærksom.

Lad servietter være servietter

Hvis du ikke ønsker at give dine servietter den store opmærksomhed, så kan du også sagtens køre den helt simple stil.

Vælg en neutral farve: At vælge servietterne i samme farve som resten af bordet. På den måde vil de falde i ét med bordpynten, og ingen vil lægge mærke til det. Det er en god måde at spare tid og penge på, da du ikke behøver at lede efter den perfekte farve eller bruge ekstra tid på at folde dem.

Camoufler servietten: Man kan også bruge servietten som substitut for noget andet. Mange vælger at lægge bestik ind i eller på servietten, folder et bordkort omkring eller andet, som gør, at servietten træder et skridt tilbage og lader bestik eller bordkort få den fulde opmærksomhed. Man kan også vælge at lægge servietten under tallerkenen, men hvor man blot kan se hjørnerne.

Det er helt op til dig og din stil, hvordan du ønsker, servietterne skal fremtræde.

2 thoughts on “Alt inden for servietter til din fest

  1. Interesting blog! Is your theme custom made or did you
    download it from somewhere? A design like
    yours with a few simple tweeks would really make my blog shine.
    Please let me know where you got your theme. Bless you

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *