Blog

3 tips til at undgå at kede dig

Har du det ofte med at kede dig, og vil du gerne arbejde på at kede dig mindre, kan det være, at du kan bruge disse råd til noget.

Vær sammen med andre

Hvis du gerne vil undgå at kede dig alt for meget, kan det være godt at komme i gang med at være mere sammen med andre mennesker. Det er ofte, når vi er alene, at vi sidder og keder os. Så sørg gerne for at være noget mere sammen med din familie eller dine venner, hvis du gerne vil øge chancerne for at have det sjovt og hygge dig. Hvis du savner nogle flere at være sammen med, er det måske en idé for dig at starte til en sport, i en bogklub eller på et strikkehold, hvor du kan lære andre mennesker at kende og begynde at danne nogle nye relationer.

Få dig en hobby

Hvis du keder dig, kan det også være en idé at komme i gang med en sjov hobby. Har du ikke en hobby lige nu og her, er det klart, at du tit finder dig selv i en position, hvor du keder dig. Med en hobby har du hele tiden noget at gribe fat i, og det skal jo gerne være en hobby, du finder så sjov og interessant, at du aldrig kommer til at kede dig med den. Så har du altid den at gå til, hvis du keder dig.

Prøv nye ting

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en god idé at begynde at prøve flere nye ting. Stilstand er ofte roden til kedsomhed, så hvis du gør det til en vane at prøve nye ting næsten hver dag, kommer du sjældent til at kede dig. Det kan være alt fra at prøve et job i en ny branche eller at prøve en ny sport til at prøve en ny hobby, en ny vandrerute eller hvad det nu kan være. Jo flere nye ting du prøver, desto mere spændende kommer din hverdag også til at blive. Så prøv mere nyt.

Find de flotteste kedeldragter her.

17 thoughts on “3 tips til at undgå at kede dig

 1. Pingback: meritking
 2. Pingback: meritking
 3. Pingback: meritking
 4. Pingback: meritking
 5. Pingback: kingroyal
 6. Pingback: grandpashabet
 7. Pingback: child porn
 8. Pingback: fuck google
 9. Pingback: porn
 10. Pingback: fuck
 11. Pingback: child porn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *