Uncategorized

succes med mentaltræning

succes med mentaltræning

Start din succes med mentaltræning der kan forandre dit liv til det bedre. Vi fokuserer i at gøre dig til den bedste version af dig selv for at opnå de mål du ønsker at opnå både personlige og erhvervsmæssige mål.  

professionel coaching hjælper dig med at se ind af og identificere de kvaliteter, som du indeholder og det potentiale du har for at blive den bedste version af dig.  

Bering Søgaard giver dig redskaberne for at du kan tage fat om de udfordringer som du har og forbedre dem til det du har behov for, her kan du via mentaltræning omstrukturere den måde du tænker og ser verden på og give dig en ny indsigt i hvordan du ser verdenen omkring dig og de muligheder, som livet giver dig. 

Vores mentaltræning tager udgangspunkt i Bob Proctor’s teorier og hans filosofi om hvordan man kan opnå sit potentiale og hvordan du personligt kan arbejde med dig selv inden for coaching. Bob Proctor giver dig med andre ord de værktøjer, som du har brug for at kunne arbejde med at udvikle dig som menneske og som individ.  
 
En af måderne vi tager fat om dig på er ved at anvende teorien loven om tiltrækning. Den tager udgangspunkt i hvordan dine tanker leder til hvordan du føler og hvordan du interagere ud fra hvad dine tanker og følelser fortæller dig. Ved at omstrukturere den måde du tænker på kommer det til at påvirke dine følelser og dermed også dine handlinger . Her er vores mål at trække dine handlinger i en positiv retning, så du opnår de bedste resultater. 

Ved os gør Bering Søgaard op med den traditionelle måde genopdage sig selv. Nogle går henvender sig til psykolog for at styrke deres mentale træning eller at finde deres passion. Her giver Bering Sågaard dig med coachuddannelse dig redskaberne til at du kan finde frem til disse resultater og dermed får dig til at skille dig ud, da der er ikke er to individer, som er ens og tænker på samme måde.  

Oplever du stress, at du har for meget i hænderne på samme tid? Er det ikke unormalt. Med et stressforløb kan du gøre op med de forstyrrende og stressende elementer i din hverdag og komme dem til livs og dermed fjerne alt den kaos, der i dit liv for at kunne sætte fokus på at finde din passion. Find din passion ved at fjerne alle de elementer, der holder dig tilbage for at opnå dine mål. 

Det vigtigste i professionel coaching er at vide hvad dit mål er, hvad det er du ønsker at opnå med dit forløb. Derfor giver vi dig muligheden for at finde din passion i samarbejde med os, hvor vi arbejder med at få dig til at se de interesser og de forventninger du har med professionel coaching.  
 
Med en mentaltræning hjælper vi dig med at få den livsstil, forretning eller den indkomst som du vil have. Vi gør op med de traditionelle tankegange om at slid betaler sig. Vi hjælper dig med at tænke simpelt, så du undgår at blive stresset på arbejdet eller fare vild i dit arbejdsliv og glemme hvad du drømmer om med livet. 

32 thoughts on “succes med mentaltræning

 1. Pingback: superkaya88
 2. Pingback: ks
 3. Pingback: hizeed
 4. Pingback: super kaya88
 5. Pingback: 다시보기
 6. Terrific post however , I was wondering if you could write a litte more
  on this subject? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more.
  Cheers!

 7. I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch
  is attractive, your authored material stylish. nonetheless, you command get bought
  an nervousness over that you wish be delivering the following.
  unwell unquestionably come more formerly again since exactly the same nearly
  very often inside case you shield this hike.

 8. Pingback: naza24
 9. Pingback: Springfield carts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *